Over ons
Door een dynamische organisatie en klantgericht denken en handelen onderscheiden wij ons in de beplantingswereld.

Bedrijfsinformatie


Indoor Plant Services is, sinds 1990, voortgekomen uit een meerdere disciplines omvattend groenbedrijf met als basis de plant en zijn functioneren in de beperkte leefomstandigheden van kantoren en bedrijven. Door ervaring en het opdoen van kennis is IPS een specialist in het plaatsen en verzorgen van interieurbeplanting.

Indoor Plant Services is een middelgroot bedrijf. De medewerkers zijn rechtstreeks betrokken bij de projecten welke worden afgesloten. De directe contacten met de opdrachtgevers zijn dan ook een waarborg voor een langdurige en intensieve relatie.

Duurzaam ondernemen is een speerpunt binnen Indoor Plant Services, er wordt volop gewerkt aan duurzaamheid in combinatie met kwaliteit. Dit onderscheidt zich in milieuvriendelijk werken en
als “Groen” bedrijf een maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen wat betreft duurzaam
ondernemen. Wij zijn zeer betrokken bij de natuur en vinden het onze plicht om zo ecologisch mogelijk te werken.Het gevolg is wel dat indien een aantasting ernstig dreigt te worden een plant eerder vervangen zal dienen te worden om een besmettingshaard te voorkomen. Te allen tijde zal de beplanting voldoen aan de tolerantiegrens gesteld door de SKI.

Onze vaste onderhoudsmedewerkers, die gespecialiseerd zijn in interieurbeplanting en het onderhoud daarvan, staan borg voor een perfecte uitvoering van de opdrachten.
Alle medewerkers hebben een middelbare vakopleiding met specialisatie interieurbeplanting/ hydrocultuur.
Onze medewerkers staan borg voor een perfecte uitvoering van de opdrachten.
Aangezien ieder project vaste onderhoudsmedewerkers krijgt toegewezen, welke al bij de levering zijn betrokken, is een nauw contact met de klant en een goede voortgang van het onderhoud gewaarborgd.
Door middel van onderhoudsrapporten is een duidelijk inzicht in de uitgevoerde werkzaamheden voorhanden.

In het kader van de Arbo wetgeving zijn de medewerkers van Indoor Plant Services uitgerust met de meest doelmatige gereedschappen waardoor snel en efficiënt gewerkt kan worden.
Het wagenpark van Indoor Plant Services is maximaal 4 jaar oud en voorzien van de bedrijfsnaam.
De medewerkers dragen bedrijfskleding, en zijn door het bedrijfslogo en naam duidelijk als zodanig herkenbaar.