Toepassingen
De plantenwand is heel gevarieerd in te vullen met beplanting. Daardoor kunt u de wand optimaal afstemmen op het interieur.

Uiterst veelzijdig in zijn toepasbaarheid


De plantenwand is heel gevarieerd in te vullen met beplanting. Daardoor kunt u de wand optimaal afstemmen op het interieur.
U kunt kiezen uit solitaire beplanting of gemengde beplanting, groenblijvend of deels bloeiend. Door de modulaire opbouw zijn er nagenoeg geen beperkingen in de toepassingsmogelijkheden;  als los object, in de rol van groene room divider (beide zijden beplant), of geplaatst tegen de wand. Niet voor niets is de plantenwand genomineerd door het Innovatie Netwerk als een vernieuwende manier van interieurbeplanting. Indoor Plant Services is dé specialist die de plantenwand ontwerpt en installeert. Van advies tot en met onderhoud kunt u op ons rekenen.

Losse opstelling – room divider.

1Als los object, in de rol van groene room divider (beide zijden beplant). Niet alleen uit esthetisch oogpunt is het een verrijking voor uw kantoor, ook heeft de wand een gunstig effect op de akoestiek in de ruimte. In vergelijking met industriële akoestische wanden is de plantenwand fors in het voordeel.

Modulair opbouw.

2Door de modulaire opbouw kent de plantenwand geen beperkingen. U kunt de plantenwand uitbouwen in elke hoogte en breedte met iedere gewenste beplanting. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Vaste opstelling tegen een wand.

3De vaste opstelling is niet alleen vanuit een esthetisch oogpunt zeer fraai. Het draagt bij aan het welzijn van uw werknemers. Het zuiveren van lucht en verhogen van de luchtvochtigheid creëert een gezondere werkomgeving.

Gemengde beplanting.

4In de beplanting zijn er tevens legio van mogelijkheden. Van een strak groene wand, gemengd groen of kleurrijk. Afhankelijk van uw situatie kunnen wij u het beste advies geven. Niet voor niets is de plantenwand genomineerd door het Innovatie Netwerk als een vernieuwende manier van interieurbeplanting.

Verrijdbare plantenwand.

5De verrijdbare plantenwand is een groene duurzame design-roomdivider die aan beide zijden is voorzien van sfeervolle planten. Hij is perfect om ruimtes optisch in te delen dmv zijn zwenkwielen.